Wat doen wij?

Mogelijkheden in
elektrotechnische installaties.
Algemene elektriciteit

Kork is gespecialiseerd in alle elektriciteitswerken, klein en groot, residentieel of horeca en van renovatie tot nieuwbouw. Vanaf het ontwerpplan tot de volledig afgewerkte installatie wordt de klant zeer nauw betrokken bij elk detail. Op deze manier worden uw ideeën met onze vakkennis gecombineerd tot een hoogstaande elektrische installatie. Zo worden uw wensen werkelijkheid en weet u dat wij enkel met hoogkwalitatieve materialen werken.

Voor elk project werken wij de offerte zo gedetailleerd mogelijk uit (inclusief een technisch dossier en plannen) zodat wij uw installatie kunnen uitrusten met oog op de toekomst.
Audio en video integratie - elektrotechnische installaties

LAN Netwerken

Kork biedt gestructureerde LAN-netwerken voor residenties en bedrijven.

Waarvoor kan je een LAN-netwerk gebruiken?
Voor zowel een klassiek pc netwerk, voor camerabewaking, audio en/of videoverdeling ,…

Wat zijn de voordelen van een LAN-netwerk?
Een LAN-netwerk heeft een zeer hoge snelheid, is gedocumenteerd, onderhouden, geconfigureerd en is aangevuld met switches, acces points, routers, NAS-servers,…
Domotica - elektrotechnische installaties

Lichtstudie

Kork is gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van aangepaste lichtinstallaties, zowel binnen als buiten. Wij houden rekening met uw specifieke wensen en noden, maar we moeten daarbij ook kijken naar de technische mogelijkheden. Waaronder dimming : Dali, 1/10V, F/C

Ook kijken wij naar de duurzaamheid en de kwaliteit van de lichtbronnen, maar vooral naar het energieverbruik ervan.

U kan altijd vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij maken onze offertes zo compleet mogelijk, inclusief een materiaallijst die gerangschikt is per kamer. Ook zal je in de offerte afbeeldingen en de productdetails terugvinden.
Videofonie - elektrotechnische installaties

System integrator

Bent u op zoek naar een goede systeem integrator?
Dan bent u bij Kork Plus aan het goede adres.

Wij maken eerst een analyse van wat u nodig heeft. Daarna zoeken wij naar een evenwichtige oplossing die rekening houdt met uw wensen en noden, maar ook kijkt naar de technische mogelijkheden. Samen met u komen wij tot een passend ontwerp.